Bingo spelregels

Handleiding voor Online Bingo

Bingo is bedoeld om samen met anderen te doen, op internet is dat al niet anders. Het is erg gemakkelijk omdat de meeste functies helemaal automatisch gaan. De computer zorgt er voor dat er geen onnodige fouten gemaakt kunnen worden. Met behulp van onze stap voor stap handleiding kan je binnen enkele minuten je eerste potje spelen.

Op internet kun je spelen met kaarten van verschillende waarden. Er zijn kaarten van €0,10, €0,25 en €0,50 per stuk. De spelers met kaarten van dezelfde waarde zitten bijelkaar, hun aantal kan verschillen net als het aantal kaarten dat ze kopen. Maximaal mogen er 20 kaarten per ronde tegelijk gekocht worden.

De Bingo Kaart

De eerste rij op de kaart bestaat uit de de letters B I N G O waaronder de verschillende cijfers staan. De winnaar is degene die het eerst al zijn getallen heeft horen noemen. Meestal gaat een patroon ook een geldprijs opleveren. Voorbeeld van een patroon is een horisontaal, verticaal of diagonaal rijtje. Als er op het zelfde moment een prijs valt op meerdere kaarten is er een verdeling van de prijzenpot.

Meedoen om geld

Er kunnen alleen maar geld prijzen gewonnen worden als u geld inlegd. Zolang er tijd is, mag u kaarten kopen. Om een kaart te kopen, kunt u de knop indrukken die daarvoor bedoeld is. Het tegoed op uw account moet echter wel voldoende zijn. De software kan voor u regelen dat iedere ronde hetzelfde aantal kaarten wordt gekocht.

bingo bonussen

Een bingo speelronde!

Na een pauze van 2 minuten gaat er weer een nieuwe ronde van start. De pauze wordt gebruikt om nieuwe kaarten te kopen en even bij te komen van de spanning. Let tijdens de pauze altijd goed op of er ook een bonusronde aankomt, er is dan extra geld te verdienen door de bingobonus.

statistieken voor bingo